Ons team

Paula Daanen logopedie

Maak kennis met ons team van professionele logopedisten.

Ons team

Paula Daanen

Ik ben met trots al vele jaren de praktijkhouder van deze logopediepraktijk.

Nadat ik de opleiding logopedie aan de Hogeschool Zuyd heb afgerond, ben ik als logopedist gaan werken in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis. Daar heb ik gewerkt op de afdelingen neurologie, KNO en kinderen. In diezelfde tijd heb ik ook gewerkt in het speciaal onderwijs. In 1990 ben ik begonnen met mijn praktijk voor logopedie.

Met mijn inmiddels brede werkervaring werk ik met veel plezier met u en uw kind. De logopedie blijft me steeds boeien en inspireren door nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied. Vanuit mijn affiniteit met deelgebieden heb ik me gespecialiseerd in de logopedie bij jonge kinderen en de logopedie bij volwassenen met stemklachten.

Vanuit mijn affiniteit met deelgebieden heb ik me in gespecialiseerd in de logopedie bij volwassenen met stemklachten en keelklachten. Verder heb ik me gespecialiseerd in de logopedie bij het jonge kind. Tijdens de behandelingen werk ik deskundig, doelgericht en betrokken met u en uw kind.

Monique Bokdam

Na het afronden van de opleiding logopedie aan de Hogeschool Enschede heb ik gewerkt bij verschillende logopediepraktijken en bij een kinderdagverblijf voor kinderen met een verstandelijke beperking. Daarna heb ik 10 jaar gewerkt binnen de schoollogopedie bij verschillende gemeenten.

Sinds 2002 werk ik in deze praktijk. Ik behandel alle voorkomende logopedische stoornissen. Logopedie is voor mij een boeiend, levendig en veelzijdig vak. Elk kind, elke leeftijd, elk logopedisch probleem is immers verschillend. Ik vind het inspirerend om de nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied te kunnen toepassen in de praktijk.

Ons team
Ons team

Pleun van Dijk

In 2018 ben ik aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgestuurd als logopediste, waarna ik drie jaar werkzaam ben geweest als logopediste in het speciaal basisonderwijs. Daarnaast ben ik in augustus 2018 gestart binnen deze praktijk. Hier werk ik met kinderen van alle leeftijden.

Ik sluit graag aan op de belevingswereld en interesses van het kind, om zo met plezier aan onze doelen te kunnen werken. Hierbij vind ik het belangrijk om ouders handvaten en tips te geven om thuis gemakkelijk verder te kunnen, met waar we binnen de behandelingen de basis voor hebben gelegd.

Emma Veerbeek

In 2022 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na mijn opleiding ben ik in deze praktijk begonnen. Tijdens de opleiding heb ik mij altijd verdiept in de spraak-taalproblematiek rondom kinderen. Tijdens mijn stages in de praktijk en het speciaal basisonderwijs heb ik kennis en ervaring opgedaan rondom kinderen met verschillende leeftijden en problematieken.

Ik vind het belangrijk om te kijken naar het kind en wat het kind nodig heeft om zich optimaal te kunnen ontwikkelen, aangezien elk kind anders is. Ik zal daarom zo veel mogelijk proberen aan te sluiten bij de interesses van uw kind.

Ik kijk er naar uit om met uw kind aan de slag te gaan en spelenderwijs te gaan oefenen, zodat uw kind weer optimaal kan communiceren en zichzelf kan zijn!

Ons team