Onze logopedisten


 

 

 

Paula Daanen

paula@logopediepauladaanen.nl

Nadat ik de opleiding logopedie aan de Hogeschool Zuyd heb afgerond, ben ik als logopedist gaan werken in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis. Daar heb ik gewerkt op de afdelingen neurologie, KNO en kinderen. In diezelfde tijd heb ik ook gewerkt in het speciaal onderwijs. In 1990 ben ik begonnen met mijn praktijk voor logopedie.

Met mijn inmiddels brede werkervaring werk ik met veel plezier met u en uw kind. De logopedie blijft me steeds boeien en inspireren door nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied. Vanuit mijn affiniteit met deelgebieden heb ik me gespecialiseerd in de logopedie bij jonge kinderen en de logopedie bij volwassenen met stemklachten. 
Tijdens de behandelingen werk ik deskundig, doelgericht en betrokken met u en uw kind.


 

 

 

Monique Bokdam

monique@logopediepauladaanen.nl

Na het afronden van de opleiding logopedie aan de Hogeschool Enschede heb ik gewerkt bij verschillende logopediepraktijken en bij een kinderdagverblijf voor kinderen met een verstandelijke beperking. Daarna heb ik 10 jaar gewerkt binnen de schoollogopedie bij verschillende gemeenten.

Sinds 2002 werk ik in deze praktijk. Ik behandel alle voorkomende logopedische stoornissen. Logopedie is voor mij een boeiend, levendig en veelzijdig vak. Elk kind, elke leeftijd, elk logopedisch probleem is immers verschillend. Ik vind het inspirerend om de nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied te kunnen toepassen in de praktijk.


 

 

 

Pleun van Dijk

pleun@logopediepauladaanen.nl

Ik heb de opleiding logopedie gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sinds augustus 2018 werk ik in deze praktijk. Hiernaast  ben ik werkzaam in het speciaal basisonderwijs. In deze praktijk behandel ik voornamelijk  kinderen met spraak- en taalproblemen. Deze problematieken sluiten nauw aan bij mijn interessegebied.

Ik vind het belangrijk dat uw kind zijn gevoelens en gedachten kan verwoorden en dat uw kind kan communiceren met leeftijdsgenootjes . Ook vind ik het belangrijk om in de behandeling aan te sluiten op de interesses en het karakter van uw kind. Ik wil u als ouder graag betrekken bij het proces. Dit is naar mijn idee de sleutel tot een effectief behandelverloop. 


 

 

 

Emma Veerbeek

emma@logopediepauladaanen.nl

In 2022 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na mijn opleiding ben ik in deze praktijk begonnen. Tijdens de opleiding heb ik mij altijd verdiept in de spraak-taalproblematiek rondom kinderen. Tijdens mijn stages in de praktijk en het speciaal basisonderwijs heb ik kennis en ervaring opgedaan rondom kinderen met verschillende leeftijden en problematieken.

Ik vind het belangrijk om te kijken naar het kind en wat het kind nodig heeft om zich optimaal te kunnen ontwikkelen, aangezien elk kind anders is. Ik zal daarom zo veel mogelijk proberen aan te sluiten bij de interesses van uw kind.

Ik kijk er naar uit om met uw kind aan de slag te gaan en spelenderwijs te gaan oefenen, zodat uw kind weer optimaal kan communiceren en zichzelf kan zijn!